Over ons

Welkom bij het Zoomvliet College. Leuk dat je wat meer over ons wilt weten!

Regisseer je eigen toekomst
Bij het Zoomvliet College zeggen we dat je je eigen toekomst kunt regisseren. Dat is geen loze kreet, het is onze visie waarmee ons hele college doordrenkt is. Je als vakspecialist én persoon laten ontwikkelen op een wijze die bij jóu hoort. Zodat je je 'mannetje' in de maatschappij staat.

Beleidsplan 2012-2015

Met een breed pakket aan opleidingen
Je kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende opleidingen in de richtingen Economie, Handel, ICT, Mediavormgever, Audiovisuele producties, Podium- en evenemententechniek, Horeca, Toerisme & Recreatie en Marketing & Communicatie (ook als je topsporter bent…). Er is dus altijd een interessante opleiding die bij je past.

Keuzevak
Wil je een keuzevak volgen dat niet in je opleidingspakket zit? Als aanvullend onderdeel van je studie of puur omdat het je interessant lijkt? Geen probleem, gemotiveerde studenten bieden we volop kans om vakken naar eigen keuze te volgen!

Kies je eigen route
Vakmanschap. Een specialist van je maken. Zo op het eerste gezicht is dat wat het Zoomvliet College je bijbrengt. We besteden er ook veel tijd aan. Maar bij Zoomvliet vinden we het zeker zo waardevol dat je bij ons vindt wat echt belangrijk voor je is. Dat je kiest voor een route die jou het beste ligt. Want dan kun je jezelf vanuit je eigen kracht ontwikkelen en sta je zelfverzekerd in je eigen leven en de maatschappij. Onze uitdaging? Jóu de overtuiging meegeven dat alles mogelijk is!