Sterke verhalen

Regelmatig krijgen we complimenten van onze studenten of stagebedrijven. Maar ook ouders en oud-studenten laten van zich horen.
Wat vinden zij van het Zoomvliet College?

Je leest het op deze pagina's.

Oud studenten Zoomvliet Studio aan het woord over over hun opleidingen. (doorklikken naar over ons).
In gesprek met Yvet Veld, Paulien Kuiper, Pascal Parent en Martijn Vleugel. Alle vier afgestudeerd bij de Zoomvliet Studio in Bergen op Zoom en inmiddels werkzaam in het vak.

Bedankje Gemeente Bergen op Zoom
Eerstejaars studenten kok en bediening hebben op 10 februari 2015 een geslaagd Diner Pensant verzorgd in opdracht van de Gemeente Bergen op Zoom. We ontvingen een bedankbriefje van de Gemeente.
     
Organisatie EUHOFA congres bedankt studenten Zoomvliet Studio
Tijdens het EUHOFA congres in Den Haag hebben de studenten van de Zoomvliet Studio hun medewerking verleend. Dit is door de organisatie bijzonder gewaardeerd, hetgeen ze door middel van een brief aan de studenten nog eens wilden benadrukken.
     
Bedrijf enthousiast over stagiair
Van 2 april tot 15 juni 2013 heeft Rutger van Egeraat stage gelopen bij het bedrijf Eco-Point International B.V. vanuit zijn opleiding International Business Studies.
     
Oud-studente Inge Bogers krijgt verkort traject op hbo
  Inge Bogers heeft in juni 2013 de opleiding International Business Studies met een diploma afgesloten. Daarna is ze doorgestroomd naar het hbo en wil graag haar ervaring vertellen.
     
Hallo! Oud-leerlingen hier!
  Het leek ons leuk om een foto te sturen omdat we allebei op het Zoomvliet College hebben gestudeerd, les hebben gehad van jullie en we een jaar samen in de klas hebben gezeten.
     
Interessante informatieavond op het Zoomvliet College met Justine Pardoen
Een ouder vertelt 
  Onze eerste informatieavond op het Zoomvlietcollege voor de afd. ICT was meteen erg boeiend. Na een inleidend gesprek door de heer van den Maagdenberg nam Justine Pardoen van Ouders online het over.
     
Oud-studentes Directiesecretaresse
“Prima basis bij Zoomvliet College gehad!”
  Noura Mehrezi, Iris de Viet, Mandy Stokman en Melanie de Klerk; vier oud-studentes van het Zoomvliet College vertellen waarom zij zo blij zijn dat ze de opleiding Directiesecretaresse bij het Zoomvliet hebben gevolgd.
     
Internationale stage in Oxford Street, Londen
  Hoe leuk is het om als je de opleiding International Business Studies volgt, stage te lopen in hartje Londen? En dan nog wel bij het gerenommeerde warenhuis John Lewis in Oxford Street! Paul de Graaff leek dat wel wat, solliciteerde er en mocht komen. “Dit is echt goed voor je ontwikkeling en staat mooi op je cv.”