Zoomvliet Studio

Sta je liever achter de knoppen dan tussen het publiek? Liever achter de camera dan ervoor? Dan is een opleiding bij Zoomvliet Studio iets voor jou! Voor informatie over onze opleidingen kun je vast kijken bij AV- productie en Podium- en evenemententechniek.

Dit jaar zullen de studenten en docenten van Zoomvliet Studio hun intrede doen in een nieuw pand, Eventum Bergen op Zoom wordt een cultureel leerbedrijf waar studenten van ROC West-Brabant samen met ZuidWest TV en Facilitair Bedrijf, op een gezamenlijke locatie diensten en producties op het gebied van audiovisuele en podium- en evenementtechniek leveren en uitvoeren. Op deze locatie, aan de Doctor Ingenieur van Veenweg, zal zowel theorie- als praktijkonderwijs worden gefaciliteerd voor deze studenten.
Daarnaast krijg je praktijklessen op unieke opleidingslocaties in o.a. Poppodium Gebouw-T, Theater de Maagd en Theater De Kring. 

Voor nog meer informatie over en indrukken van de Zoomvliet Studio kun je hier kijken.
Daar vindt je onder andere projecten die onze studenten van de Zoomvliet Studio in Bergen op Zoom uitvoeren voor een scala aan interne en externe opdrachtgevers.